Optrix iPhone camera - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Je iPhone als stoere procamera!

Hebben, hebben, hebben deze superhandige reisgadget! De Optrix 6 by Body Glove tovert je iPhone 6/6S in no time om in een waterdichte, stoere procamera. De Optric by Body Glove wordt geleverd met een speciaal omhulsel (case) die je om je iPhone klikt waarop je een lens kan monteren. De Optrix maakt dat jij overal en altijd een prachtig plaatje kunt schieten. Geen gedoe meer met filtertjes zoeken op je iPhone, daar heb je de bijgeleverde lenzen voor. Weg met het gesjouw van zware camera’s en grote lenzen. De Optrix 6 by Body Glove kit wordt compleet geleverd met de Optrix case, twee verwisselbare lenzen (normale 0˚ lens en een wide angle 165˚ lens) en een beschermhoesje voor je lenzen.

Optrix iPhone camera - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Optrix 6

Wil je meer, beter en scherper? Kies dan voor de Optrix 6 Pro by Body Glove. Want size matters bij deze opschepperige Pro die nog een tikje verder gaat met z’n vier lenzen. Met deze absolute must have kun je naast intense en verfijnde plaatjes schieten, ook nog eens veel mooiere, indringende filmpjes maken. Monteer ‘m op een helm, fiets of zwem rond en let the camera roll! En uiteraard al je creaties direct online sharen. Ook de Optrix 6 Pro is er alleen voor de iPhone 6 en 6S. De pro-kit wordt standaard geleverd met een robuuste Optrix case, een beschermhoesje voor je lenzen en de vier verwisselbare lenzen: normale lens, wide angle 165˚ lens, een 2 x zoomtelelens én een macrolens. De laatste twee lenzen zijn vooral ideaal om piepkleine voorwerpen vlijmscherp te fotograferen. Of wat dacht je van jouw favo object haarscherp op de voorgrond met een mystieke blury achtergrond? Like a real pro! Ook kun je er supersnel foto’s mee schieten bijvoorbeeld tijdens concerten, als een reeks, en was het resultaat van het maken van portretten (selfies) nog nooit zo stijlvol. De beste vakantie- en festivalgadget, vinden wij dan.

Lees ook:  World Cup App
Optrix iPhone camera - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Optrix 6 pro

De Optrix 6 en de Optrix 6 Pro zijn alleen online te koop en kosten respectievelijk zo’n €100,- en €140,-.

Optrix iPhone camera - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Optrix iPhone camera - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

0 comments on “Je iPhone als stoere procamera!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *