Fetsival des Metiers Hermes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Festival Des Métiers

Hermès kennen we allemaal van de prachtige (en dure) sjaals, dassen, tassen én zadels (daar is het merk ooit mee gestart en daardoor een extra mooie match met de locatie, De Hollansche Manege…). Als je echter weet hoeveel uren ambacht er in het maken van de spullen gaat zitten dan begrijp je dat één enkel item een hoge prijs heeft. Tijdens Le Festival Des Métiers geeft Hermès een kijkje in de keuken en kun je met eigen ogen zien hoe ambachtslieden alles met de hand maken. Wij waren bij de opening onder de indruk van het vakmanschap waar vaak een enorm engelengeduld voor is vereist. En mooi: toegang is gratis!

Wanneer? 1 – 10 april (gesloten op 4 april), van 11.00 tot 19.00 uur
Waar? De Hollandsche Manege, Overtoom naast nr 179, Amsterdam

Fetsival des Metiers Hermes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Fetsival des Metiers Hermes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Fetsival des Metiers Hermes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Fetsival des Metiers Hermes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Fetsival des Metiers Hermes - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Het oor en de waanzin van Van Gogh
Categories Design Events

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Festival Des Métiers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *