Chocolade - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een smeltend (chocolade)hart

Er is altijd wel een goed excuus te vinden om je over te geven aan dat lekkere stuk chocolade dat op je ligt te wachten op de keukentafel. Niet alleen vanwege de heerlijke smaak (wist je dat chocolade 600 smaakcomponenten kent? Rode wijn heeft er bijvoorbeeld ‘maar’ 200), maar ook omdat je hart er letterlijk harder van gaat kloppen. Harder zelfs dan van zoenen… En tja, de cacaoboom wordt in de wetenschap ook wel aangeduid als theodora cacao, wat zoveel betekent als ‘voedsel van de goden‘. Dus een stukje chocolade weerstaan is ook simpelweg haast onbegonnen werk….

Het mooie van chocolade is ook dat echt iedereen er wel gek op is: groot, klein, oud, jong. De endorfine die in je hersenen vrijkomen op het moment dat je chocolade in je mond neemt laten zelfs de meest stoere mannen smelten. Iets wat ook wel blijkt uit de leuke nieuwe campagne van Milka…

Lees ook:  Boterhammenrestaurant
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Een smeltend (chocolade)hart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *