Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Sperry sneakers - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Bootschoen 2.0

Bij het merk Sperry denk je waarschijnlijk meteen aan de bootschoen. Niet gek, want dat is ook hetgeen waarmee ze bekend en groot zijn geworden.

De geschiedenis van Sperry gaat al meer dan 70 jaar terug. Oprichter Paul Sperry ontwierp destijds een schoen met een golfachtig patroon in de zool. Dit omdat hij maar geen geschikte schoen kon vinden, waarmee je niet op het dek van een boot zou uitglijden. Paul Sperry creëerde zodoende als eerste een anti-slip schoen; de bootschoen was geboren.

Weet je deze geschiedenis niet, dan denken de meesten van ons dat de schoen door met name kakkers wordt gedragen. Wat ook vaak zo het geval was overigens. Maar de laatste jaren heeft de bootschoen juist aan terrein gewonnen als zijnde een hippe schoen. En leuk is dat een merk als Sperry, juist heel veel andere soorten schoenen in haar collectie heeft, zoals sneakers. En die sneakers die zitten, dankzij de door Paul Sperry bedachte zolen, meer dan lekker (en ze zijn nog betaalbaar ook…)!

Sperry sneakers - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Bootschoen 2.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *