Aftellen met nachtlampje

“Hoeveel nachtjes nog?” Iedereen die wel eens op reis gaat en kinderen heeft, herkent deze vraag. En dan is het zeker voor de kleintjes lastig inzichtelijk te maken hoe lang 2 of 3 nachten duren. KLM speelt daar handig op in met het Nachtjeslampje. Aan de lichtgevende raampjes kun je gelijk zien hoe lang het nog duurt voordat papa/mama/opa/oma weer terug is.

Terwijl voor de reiziger de tijd vaak veel te snel gaat, is het voor thuisblijvers meestal afwachten. Zeker kleine kinderen kunnen moeilijk begrijpen wat mama of papa nou precies moet doen in het buitenland en waarom dat allemaal zo lang moet duren. Met dit nachtlampje maak je het iets leuker en makkelijker.

Door het aantal afwezige nachtjes in te voeren gaat een gelijk aantal lampjes branden. Elke nacht gaat er een lampje minder branden, waardoor de voortgang duidelijk wordt. Geen aftelkalenders meer op de koelkast! Dit nachtlampje biedt een makkelijke, gebruiksvriendelijke en vooral heel coole oplossing. Hij is te koop via de webshop van KLM voor zo’n 33 euro, waarna hij thuis (tegen extra betaling) of op je vlucht (gratis) wordt afgeleverd. Deelnemers van het zakelijke besparingsprogramma BlueBiz die voor 1 mei via KLM een ticket boeken, maken kans om het Nachtjeslampje te winnen.

Lees ook:  Teufel Move BT in actie: draagcomfort en topgeluid

1 comment on “Aftellen met nachtlampje

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *