paas decoratie - daily cappuccino - lifestyle blog

Zo haal je Pasen in huis

De chocolade eitjes in de supermarkten zijn vast niemand ontgaan, Pasen komt er alweer aan. Na een rare (en matige) winter hebben we nu echt weer zin in het voorjaar. De temperaturen schommelen nog een beetje, maar wij bereiden ons vast voor. Zie hier hoe je het voorjaar naar binnen haalt en je meteen klaar bent vaar de paasdagen.

Ze werden net al opgenoemd en zijn dan ook onmisbaar op elke bijzettafel in Nederland de komende weken. We hebben het natuurlijk over chocolade paaseitjes. Wit, melk en puur. Met vulling of gewoon een mini chocobommetje. We want them all.

We zien ze nog niet erg veel maar ze zijn er wel al. We halen ze dan ook met liefde in huis: narcissen. Een vrolijke gele kleur om het huis een volwaardig voorjaarsgevoel te geven. Voor een mix aan verschillende voorjaarskleuren kun je ook voor een vrolijke bos tulpen gaan.

Geel komt niet alleen in je bloemen terug. Nederlands favoriete paasversiering zijn toch wel de schattige kleine fluffy kuikentjes die je daadwerkelijk overal kunt neerzetten, ophangen en vastplakken. Deze mogen zeker niet ontbreken op het lijstje.

De ideale plek om deze kleine flufballetjes tentoon te stellen is natuurlijk in een mooi bos paastakken. Personaliseer deze hoe je wilt met eieren en andere paasversieringen en je centerpiece voor het paasweekend is klaar.

Belangrijk tijdens het paasweekend is natuurlijk een mooi gedekte paastafel. Of je nu gaat voor een paasontbijt of diner. Een tafelkleed in een voorjaarsprintje met matchende servetten, beschilderde eieren om van te smullen of puur als decoratie mag natuurlijk niet ontbreken. En als je voor een heus ontbijt gaat mag het paasbrood natuurlijk niet missen.

Lees ook:  Melkverhalen

Je shopt je paasversiering nu met tot wel 50% korting bij de HEMA via www.acties.nl/hema. Zo kun jij je heel low budget voorbereiden op Pasen!

0 comments on “Zo haal je Pasen in huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *