Peugeot

Het verhaal van Peugeot start met lekker eten

De allereerste pepermolen (1842) is namelijk door het Franse merk uitgevonden. Veertig jaar later zijn de Fransen pas auto’s gaan produceren. En nog steeds is de pepermolen van Peugeot dé ‘Rolls Royce onder de pepermolens’. Om de liefde voor auto’s én eten te vieren nodigde Peugeot Daily Cappuccino uit voor het Peugeot Extraordinaire event.

pepermolenWaarom een Peugeot Extraordinaire event? “Omdat auto’s verder gaan dan techniek en pk’s, het gaat om de beleving eromheen. Peugeot heeft zo’n rijk geschiedenis, dat gaat verder dan automotive, dat willen we met je delen”, vertelt Ellis Blasé, de pr-manager van Peugeot.

Om dat te illustreren worden de uitgenodigde lifestyle bloggers tijdens het #PeugeotExtraordinaire event door Peter Lute, getalenteerde chef-kok van LUTE restaurant, en tevens Peugeot Ambassadeur, in de watten gelegd met een overheerlijke en fotogenieke brunch. Met als voorgerecht professionele visagie én als amuse een professionele fotoshoot mét de nieuwe Peugeot 308 GTI gefotografeerd door fashion fotograaf Reinier van der Aart.

Lees ook:  Glutenvrij smullen

0 comments on “Het verhaal van Peugeot start met lekker eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *