Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Hangmat - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Trend: hang en ontspan

De wekker gaat. Niet snoozen, oké misschien heel even. Dan bed uit en douche in. Koffie, ontbijt en de deur uit voor een nieuwe dag waarna je vermoeid thuis komt. Tijd om te relaxen en bij te komen van je dag met een ontspannen avondje thuis. Je kunt natuurlijk op de bank neer ploffen of na een warme douche in bed kruipen, maar wij weten een betere oplossing! Haal deze toffe buiten trend naar binnen en ontspan in je eigen indoor hangmat.

We zijn allemaal wel bekend met het beeld van witte stranden, palmbomen en een hangmat. Een echt vakantie gevoel waar we ook in ons eigen koude kikkerlandje van willen genieten, en dat kan! Hangmatten staan, of hangen, namelijk ook super tof in je huiskamer. Ga voor de Zuid-Amerikaanse manier van ontspannen met Luilak Hangmatten. Doorbreek de strakke lijnen van witte muren, eettafels en kasten met een simpele hangmat om aan het einde van de dag in neer te ploffen met een goed boek.

1

Doe jij het niet dan de kids wel. Ook zij zijn helemaal dol op hangmatten. Geef ze een boek of iPad en je hebt je zaterdagmiddag helemaal voor jezelf.

2

Natuurlijk hoeft de hangmat niet perse deel uit te maken van je woonkamer. Je kan ook gaan voor een aparte relax hoek met een hangmat die meer wegheeft van een bed dan zo’n netje op het strand. Grote kussens, zachte plaid en een rek vol goeie tijdschriften. Perfect voor een lazy Sunday of dat avondje voor jezelf.

3

0 comments on “Trend: hang en ontspan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *