Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
SkinnyMint Tea Detox Challenge - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

SkinnyMint Teatox Challenge

Het begin van februari werd voor mij gekenmerkt door twee uitdagingen: mijn pre-baby shape weer terug krijgen (na in december te zijn bevallen van een, natuurlijk prachtige, dochter) én een maand lang geen koffie drinken (niet makkelijk voor iemand die hoofdredacteur is van een blog genaamd Daily Cappuccino…). Oftewel, ik was klaar voor de ‘SkinnyMint 28 day Teatox‘ challenge!

SkinnyMint Tea Detox Challenge - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Deze detox deed ik met behulp van het merk SkinnyMint. De SkinnyMint Teatox zou namelijk moeten leiden tot een kickstart van jezelf. Even de boel resetten als het ware. De manier waarop je dit doet, is middels het drinken van thee. 28 dagen lang. Het SkinnyMint Teatox programma bestaat uit 2 stappen, de Morning Boost Tea en de Night Cleanse Tea. Beiden bevatten enkel natuurlijke hoogwaardige ingrediënten. Een pakket voor de 28 dagen kost je €39,90, wat zeker niet te duur is. De bedoeling is dat je 28 dagen lang elke ochtend een kop thee van de Morning Boost Tea neemt en om de andere avond een kop van de Night Cleanse.

SkinnyMint Tea Detox Challenge - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogAangezien ik gewend ben elke ochtend toch wel te beginnen met een kop cappuccino, moet ik wennen aan het drinken van thee. En al helemaal aan deze specifieke SkinnyMint variant. De thee bevat onder andere Guarana, groene thee en brandnetel en heeft daardoor een smaak die ik niet gelijk lekker vind. De avond variant bevalt me dan ook beter. Deze bevat onder meer gember en zoethout en smaakt echt goed.

SkinnyMint Tea Detox Challenge - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Het grappige met het volgen van een detox is dat de eerste dagen altijd moeilijk zijn. Je moet immers wennen aan een nieuw ritueel en aan andere smaken. Maar zeker na een week heb je het Teatox ritme te pakken en is het helemaal niet vervelend om je koffie een maandje te laten staan, helemaal niet omdat je weet dat je het met een bepaald doel doet. Jezelf een health-boost geven.

Na een paar weken Teatox voel ik me ook al echt een soort van meer ‘gereinigd’. En vooral frisser en helderder van geest. Erg positief! En mooi meegenomen: de avond thee zorgt voor een soort van rustgevend gevoel. Iets wat ik wel kan gebruiken met een kleine baby die de nodige nachtrust soms flink kan ontnemen.

SkinnyMint Tea Detox Challenge - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ben je dan ook op zoek naar een betaalbare detox, die ook goed te vol te houden is? Dan is de SkinnyMint Teatox zeker een aanrader. Enne… hoewel in combinatie met mijn zo geliefde dagelijkse cappuccino, ga ik de thee van SkinnyMint zeker nog regelmatig drinken. Cheers!

I partnered with the brand to write this article but every word is mine

Categories Food Life

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “SkinnyMint Teatox Challenge

  1. Mag je hiernaast gewoon eten? Of is er een speciaal eetschema?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *