Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Pretty Plates - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Pretty Plates

Je kent het wel, het ouderwetse bloemetjesservies van je opa en oma. Velen verhuizen het meteen naar de kringloopwinkel of verkopen het op de IJ-hallen zodra deze onderdeel uitmaken van de erfenis. Dit geldt niet voor Nikki van der Velden. Zij heeft een onwijs creatieve manier gevonden om oud te combineren met nieuw. Bij Oh You Pretty Plates schitteren haar illustraties op deze vintage bordjes aan de muur. Door gebruik te maken van de bestaande bedrukking op de bordjes en deze te verwerken in haar tekeningen creëert ze de meest mooie en grappige taferelen. Een echte eyecatcher waar je elke muur mee ‘opfleurt’.

Pretty Plates - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Pretty Plates - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Elk bordje is uniek en te koop in haar webshop. Ook ontzettend tof als geboortecadeau met een tekening van het geboortekaartje bijvoorbeeld. Zoals ze zelf zegt; “de mogelijkheden zijn divers en de keuze is reuze.” Dus mocht je nou op zoek zijn naar customized borden voor je huwelijk, in je restaurant of gewoon heel veel vrienden hebben. Nikki maakt ook borden in grotere aantallen waar je van kunt eten. Deze worden middels keramische transfer gebakken en zijn zo voorzien van een anti-slijt laagje. Heel fijn is dat ze vaatwasbestendig zijn, het zou zonde zijn als je de illustratie er al na één keer afspoelt.

Pretty Plates - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Pretty Plates - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

0 comments on “Pretty Plates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *