Pindakaaswinkel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Pindakaaswinkel

Ja, heus waar, je leest het goed…. Over ongeveer 2 maanden opent er een Pindakaaswinkel aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam! Een winkel waar alles pindakaas is wat de klok slaat.

De Pindakaaswinkel is een idee van Michiel Vos (ook oprichter van Juice & Salad), opgegroeid met vele, vele boterhammen met pindakaas. Hij vond echter dat er te weinig variatie in de pindakaas zat. Want tja, pindakaas is ook maar pindakaas. Daarom kan je straks in de winkel als deze geopend is allerlei bijzonder pindakaas-variaties proeven en verkrijgen (denk bijvoorbeeld aan chili peper en honing-walnoot). Alle pindakaas wordt zelfgemaakt en er wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk biologische ingredienten. Yum!

Ben je dus een ware pindakaas-liefhebber? Snel dan over een paar maanden naar deze bijzondere hotspot.

Lees ook:  Hippe stamppot
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “Pindakaaswinkel

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *