Spa ode aan de regendruppel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Ode aan de regendruppel

Drinkwater is in Europa vrij vanzelfsprekend. Hoeveel mensen hebben er niet een flesje Spa in hun tas zitten? Maar wist je dat het mineraalwater van Spa afkomstig is uit de ongerepte natuur rondom de Belgische stad Spa, in het hart van de Belgische Ardennen? In dit gebied, werken de bodem en de natuur samen om elke druppel regen te veranderen in een van de zuiverste minerale Europese wateren. Dit proces neemt een ondergrondse reis van een aantal jaar in beslag voordat die regendruppel ook daadwerkelijk in je fles Spa zit.

Het mooie is dat het merk Spa tot het uiterste gaat om de natuur en de zuiverheid van het mineraalwater in deze regio te beschermen. Hun nieuwste campagne, met de mooie naam “Ode to the never ending source of Spa”, is dan ook bedoeld om dit aan te tonen in een intrigerende manier.

Hoe? Door een speciale installatie te bouwen die regendruppels verandert in licht en geluid. Het resultaat is verbluffend mooi.

Lees ook:  4 x de leukste spontane zomerse uitjes
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Ode aan de regendruppel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *