Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Popsiclebar Ijsmanschap - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

IJs op een stokje

Yes, yes, yes, het heeft even geduurd, maar eindelijk heeft Amsterdam ook een Popsicle Bar. Op mijn reizen door Zuid-Amerika en ook op Ibiza kon ik al heerlijk genieten van deze verrukkelijke ijsjes. De ijscultuur is daar sowieso een stuk groter (zou het aan het weer liggen) van schepijs dat je zelf kunt afwegen en decoreren tot en met donuts bovenop je ijsje.

IJsmanschap, op de hoek van de van Spilbergenstraat en de Postjesweg, speelt goed in op de vraag naar ambachtelijke producten van dit moment. Na een ijsopleiding in Bologna, Italië is de eigenaar Martijn Doets aan de slag gegaan met het uitproberen van verschillende smaken. IJs met alcohol is erg lastig te maken, maar stond hoog op zijn verlanglijst. En het is gelukt, op het krijtbord prijkt Champagne-framboos en de limited edition; Marsala met gepocheerde vijgen. Ook de kids kunnen hun hart ophalen met smaken als banaan, bosbessen en dulce de leche en deze vervolgens laten dippen in chocolade naar keuze met of zonder praline.

Popsiclebar Ijsmanschap - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogPopsiclebar Ijsmanschap - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogMartijn is niet alleen een liefhebber van goed ijs, maar ook een ware koffiekenner. De koffie die in zijn bar geschonken wordt is dan ook van Lot Sixty One Roasters, ook mijn persoonlijke favoriet in Amsterdam. Samen met de heren van Lot Sixty One is Martijn dan ook een ijsje, gemaakt van deze koffie, aan het ontwikkelen. To be continued.

Voor nu kunnen de mensen in Amsterdam West genieten van deze unieke traktatie, maar houd ze goed in de gaten, Martijn droomt ervan om door heel Amsterdam verkoopbaar te zijn!

Popsiclebar Ijsmanschap - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

1 comment on “IJs op een stokje

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *