Groene Sleurhut - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Groene sleurhut

Nederlanders staan vaak bekend als ‘caravanfans’. Dat gold zeker 50 jaar geleden, nu in 2016 ligt de reiswereld echter een stuk opener voor de vakantieganger. Op vakantie gaan met een vliegtuig is dan ook een stuk vanzelfsprekender geworden. Toch gaan er nog een boel Nederlanders graag de weg op met hun sleurhut. En dat dat zeker niet ouderwets hoeft te zijn, bewijzen wel de ‘Homegrown Trailers’. Met deze eco-vriendelijke, handgemaakte caravan maak je meer dan de blits op de weg én op de camping.

Groene Sleurhut - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De compacte Homegrown Trailer zit vol met eco-vriendelijke elementen. Zo is er gebruik gemaakt van enkel lokaal geproduceerde, duurzame materialen en heeft het een 800-watt zonnepaneel (de caravan maakt voor 100% gebruik van zonne-energie).

Naast het duurzame karakter ziet de Trailer er ook nog eens erg leuk uit, met name dankzij de houten buitenkant. Maar ook van het interieur wordt je erg blij. Het is wellicht wat minimalstisch, maar toch nog gezellig en charmant. Happy green camping it is!

Groene Sleurhut - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Groene Sleurhut - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Koffiespots in Stockholm
Categories Design Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Groene sleurhut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *