Van Truus driehoekige kussens - Lifestyle Blog - Daily Cappuccino

Driehoekige duurzaamheid

Wie houdt er nu niet van een interieur waarin schoonheid, duurzaamheid en comfort perfect samengaan? Van TRUUS is een dynamisch label dat inspeelt op de trends van nu, duurzaamheid en moderniteit. Met een gedeelde passie voor duurzame producten en een mooi interieur heeft het ontwerpersduo Anouk Duba en Lisa Schotman TRUUS bedacht: kussens.

Van TRUUS zijn unieke grijze driehoekvormige kussens gemaakt van reststoffen met een diervriendelijke binnenvulling die afkomstig is van Kussencompany. De kussens zijn gevuld met een gesiliconiseerde holle vezel, dit zorgt ervoor dat de kussens wasbaar en veerkrachtig zijn. De driehoekkussens van Van TRUUS hebben nog iets bijzonders, doordat de zijkanten ritsen zijn kun je de kussen gemakkelijk aan elkaar maken en daarmee een eindeloos groot kussen samenstellen. De ritjes van de kussens zijn er in vier verschillende trendkleuren: oudroze, okergeel, mintgroen en zwart.

Omdat Van TRUUS ernaar streeft om een volledig eerlijk product op de markt te brengen hebben zij gekozen om hun kussens te laten maken bij Pantar. Pantar is het re-integratiebedrijf van Amsterdam, dat mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt aan een baan helpt. Een merk om in de gaten te houden dus!

Van Truus driehoekige kussens - Lifestyle Blog - Daily Cappuccino

Lees ook:  Zomertrend: de orchidee als onderdeel van je interieur

1 comment on “Driehoekige duurzaamheid

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *