Virtual Reality Cinema - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Amsterdam heeft eerste Virtual Reality Cinema

Vanaf vandaag kan je in Amsterdam (als enige stad ter wereld) naar een bioscoop waar je enkel en alleen virtual reality films kan bekijken. In de bioscoop krijg je als bezoeker in speciale draaistoelen een uiteenlopend filmaanbod voorgeschoteld. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een vertoning van het oude team van Dreamworks, maar ook concerten en een ‘reis over de wereld’ behoren tot het aanbod. Volgens oprichter Jip Samhoud is Amsterdam met deze VR Cinema een ware pionier. Later dit jaar wordt een zelfde bioscoop ook in Berlijn, London, Milaan en Parijs geopend. Klinkt veelbelovend!

The VR Cinema in Amsterdam is gevestigd aan de Oosterdokskade 5. De prijs van een toegangsbewijs is €12.50 en kan je kopen op www.thevrcinema.com. De bioscoop is niet de hele week geopend; van woensdag tot en met zondag kan je er terecht. Ieder heel uur start er een nieuwe voorstelling.

Virtual Reality Cinema - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Virtual Reality Cinema - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Urban Trail: de stad als speelterrein
Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Amsterdam heeft eerste Virtual Reality Cinema

  1. Ja hier wil ik echt graag heen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *