Ikea limited collections - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5 X fashionable limited collecties van IKEA

Hoe tof: gisteren lanceerde het Zweedse woonwarenhuis IKEA 5 nieuwe limited collecties in nieuwe hotspot X BANK. In het voormalige bankgebouw in hartje Amsterdam kwam het beste op het gebied van mode, kunst en design samen. Modeontwerpers Katie Eary (GILTIG) en Walter Van Beirendonck (GLÖDANDE), glasontwerper Ingegerd Råman (VIKTIGT) en kunstfotograaf Tanya Long (IKEA ART EVENT 2016) zijn allemaal een samenwerking met IKEA aangegaan en daarnaast werd ook nog de ANVÄNDBAR-collectie gelanceerd: een collectie met een duurzame boodschap.

Ikea limited collections - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Walter Van Beirendonck tijdens de lancering

Niet alleen in X BANK maar ook daarbuiten kan je als bezoeker kennis met de nieuwe limited collecties van IKEA. Het woonwarenhuis projecteert beelden van de nieuwe producten op de ramen van het karakteristieke gebouw. Zo kunnen toevallige voorbijgangers de producten van de ANVÄNDBAR, GILTIG, GLÖDANDE, IKEA ART EVENT 2016 en VIKTIGT collectie alvast bewonderen. Deze projecties zijn nog tot en met woensdag 13 april te zien. De nieuwe designcollecties zijn vanaf april in gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Hebben!

Ikea limited collections - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
GILTIG
Ikea limited collections - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
ANVÄNDBAR
Ikea limited collections - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
VIKTIGT
Lees ook:  Ontwikkeling van een fles Licor 43
Categories Design Interior

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “5 X fashionable limited collecties van IKEA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *