Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Rollerdisco - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Rollerdisco!

Foto credits: Kiko Navarro 

Dansen op fijne beats én rolschaatsen. In Club Lite kan het elke eerste zondag van de maand tijdens de Roller disco van Skate Dance. Ideaal om je sportieve energie de vrije loop te laten en een avondje terug te gaan naar je jeugd.

Op aanraden van een vriendin deed ik mee aan de workshop en “rolde” ik mijn eerste moves. De stuntelaars openen het bal bij de Roller disco. Voorafgaand aan de echte disco is er namelijk een workshop voor beginners, inclusief pols- en kniebeschermers. Iedereen die aan de workshop meedoet, danst voor het eerst op rolschaatsen. Met mijn gepruts voelde ik me dus geen moment ongemakkelijk.

Rollerdisco - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogRollerdisco - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

In de workshop wordt de basis van het rolschaatsen uitgelegd: afzetten, remmen, goed door je knieën en vallen op één bil. Dat is een goede workout voor benen, billen en buik. Ook leer je een paar moves en een dansje, waar je tijdens de disco mee kan pronken, of nou ja pronken…

Het is even wennen dat dansen op wieltjes, maar als je de principes doorhebt is het heel leuk. Dansen op lekkere muziek en een ongedwongen sfeer zijn een goede combinatie: de pro’s laten me nieuwe moves zien en helpen me deze onder de knie te krijgen. Ze zijn heel geduldig en schaamteloos rol ik zonder maat te houden door de zaal, met een grote glimlach op m’n gezicht.

0 comments on “Rollerdisco!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *