Ontwerp je eigen thermostaat

Een thermostaat is niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van je huis. Toch zit het ding vaak pontificaal in de huiskamer en is het design lang niet passend bij de rest. ThermoSmart maakt daar nu een einde aan met de introductie van ThermoArt. Hiermee kun je uiteenlopende designs kiezen voor deze slimme wifi-thermostaat, of zelf eentje ontwerpen, zodat hij naadloos in je interieur past.

ThermoSmart is een gebruiksvriendelijke en strak vormgegeven slimme WiFi-thermostaat ontwikkeld door een jong Nederlands bedrijf. Hij is eenvoudig te bedienen, thuis en op afstand, via bijvoorbeeld je smartphone, is onafhankelijk van energie- en ketelleveranciers en blijft na aanschaf eigendom van de gebruiker. En je kunt hem dus vanaf nu ook helemaal naar eigen smaak vormgeven. Of je nu de betonnen look van je muur wilt volgen, of dat kekke behangetje door wilt laten lopen, alles kan.

ThermoArt biedt verschillende kant-en-klare designs die op folie worden geleverd. Je kunt ze makkelijk op de thermostaat plakken en weer verwijderen, mocht je van gedachten veranderen. Uiteraard blijft alle functionaliteit beschikbaar en schijnt het licht van de bedieningstoetsen netjes door het folie heen. Wil je zelf creatief aan de slag gaan, dan kun je op de site je eigen ontwerp maken of uploaden en deze op de folie laten drukken.

thermoart-op-behangthermoart-stad

Lees ook:  Magnum Contact Sheets in Foam

4 comments on “Ontwerp je eigen thermostaat

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *