Honour to Honor - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Honour to Honor

Dat kunst en design sterk aan elkaar verwant zijn, blijkt uit de nieuwste productontwikkeling van smartphone merk Honor, die 4 februari gepresenteerd werd in München: de Honor 5X. Dit metalen model heeft zijn looks namelijk geïnspireerd op het wereldberoemde Guggenheim museum in Bilbao, waardoor het strakke design meteen de blik vangt. Daily Cappuccino was aanwezig bij het Europese launch event en mocht zichzelf onderdompelen in de azuurblauwe wereld van Honor.

Bij binnenkomst bij Mixed Munich Arts zou het me niets verbaasd hebben als de stalen trap ons naar een ondergrondse rave had geleid, maar underground wachtte ons een reusachtig hippe fabrieksruimte omgetoverd tot het digitale paradijs van de Honor 5X. De venue, het personeel, en ook de hapjes en drankjes zagen er gelikt uit, wat de ervaring voor een lifestyle blogger op een lichtelijk tech-event natuurlijk bijzonder aangenaam maakt. Maar dan, waar het allemaal om gaat, de 5X.

Op de discovery floor mocht ik zelf kennis maken met dit nieuwe model, en dit is me zeer goed bevallen. Allereerst spreekt het oogstrelende design me erg aan, dat verkrijgbaar is in de kleuren goud, zilver en grijs. Met de vingerafdrukscanner ontgrendel je het toestel binnen no time (én met one touch bel je je vrienden of start je jouw favoriete apps) en heb je een display dat doet denken aan de finesse van Apple. De beeld- en fotokwaliteit is goed; zelfs je lievelingskostjes en/of culinaire hoogstandjes hebben geen Instagram-filter meer nodig door de good food mode.

Honour to Honor - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Honour to Honor - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Nog een fijn feature is dat er twee SIM kaarten in het toestel geplaatst kunnen worden. Ideaal dus voor de fervente wanderlusters, die nu dezelfde telefoon kunnen gebruiken voor hun Nederlandse én lokale contacten. Daarnaast is er ruimte om een MicroSD kaart toe te voegen, waardoor een gebrek aan geheugen voor foto’s, films en muziek verleden tijd is (maximaal 128 GB).

Lees ook:  challenger smartphone

Kortom, een super gebruiksvriendelijke gadget voor de digitale generatie. En dit alles voor een spotprijsje van €229! It was a true honour, Honor.

Honour to Honor - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3 comments on “Honour to Honor

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *