snckbr Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Gezonde guilty pleasures bij SNCKBR

In Amsterdam kan je vanaf 12 februari, terecht in SNCKBR. Waar eerst echte snackbar Barbarella zat is nu een hotspot herrezen die het woordje fastfood een heel andere betekenis geeft. In de snackbar, brasserie en bar in-1 kan je namelijk ontdekken dat zondig lekker heel zedig kan zijn.

Want tja.. vaak genoeg zegt het hart goudbruine frieten met een klodder mayonaise, maar het verstand groene salade. De creatieve breinen achter SNCKBR (Melle, Marco, Sander en Allon) geven de traditionele cafetaria een bewuste en biologische receptuur. ‘s Morgens kan je er bijvoorbeeld terecht voor koffie, pancakes en croissants (deze zijn glutenvrij en zeker een aanrader als je het ons vraagt), overdag voor verse smoothies van groente en fruit, vanaf het middaguur kan je je te goed doen aan lichte cocktails en biologische wijnen met enkel natuurlijk sulfaten en ‘s avonds kies je voor courgette spaghetti of spinazie-ricottaburgers. Al het comfort food dat geserveerd wordt is matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en, waar mogelijk, glutenvrij, koolhydraatarm, vegetarisch of veganistisch.

snckbr Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Bijzonder is dat SNCKBR op de menukaart ook een indicatie geeft van hoeveel calorieën een gerecht bevat. Volgens de eigenaren is dit “zodat iedereen zelf een goed afgewogen beslissing kan maken welke craving waarmee gestild gaat worden.” Tijdens de pres-preview waren de reacties hierover nogal wisselend. Wij vinden het wel een leuk catchy detail.

snckbr Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wie denkt dat het interieur maar saai en kleurloos moet zijn van zo’n concept, heeft het mis. De warme seventies kleuren, afgeronde vormen en vele (hang)planten maken het een gezellig geheel. SNCKBR is dan ook een all-day hotspot te noemen (er is zelfs een heuse healthy trek-automaat), dat zeker zal aanslaan in een stad als Amsterdam.

Lees ook:  Christmas getaways

snckbr Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

SNCKBR
Van Woustraat 34-36, Amsterdam
Website: snckbr.com

Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Gezonde guilty pleasures bij SNCKBR

  1. Oeh ziet er leuk uit! Zet ik op m’n lijstje voor als ik wee in Amsterdam ben :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *