Een luxe zetel voor je ei

De chocolade paaseieren liggen alweer in de winkels en de meeste etalages zijn ook ‘paas-klaar’ gemaakt. Voor wie graag goed voorbereid is en niet met zomaar een eierdopje voor de dag wil komen over een maand, presenteren wij de MATROSCHKA/MATROSCHISCHKA eierdopjes…

omslag eitje

Deze handgemaakte eierdoppen, zien er haast uit als een juweel. Een ware luxe zetel voor je gekookte eitje op Paas-ochtend. Ben je bang dat het dopje toch te teer is om op de ontbijttafel te zetten (wat begrijpelijk is, ook gezien de prijs van gemiddeld 200 Euro per dop)? Dan zet je het pronk object in een mooie vitrinekast. Daar mag deze eierdop niet alleen met Pasen, maar het hele jaar door gezien worden!

ei

Lees ook:  Mobiel interieurshoppen
Categories Design Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Een luxe zetel voor je ei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *