american-eagle-coffee-jeans - daily cappuccino - lifestyle blog

Coffee X Jeans

Coffee addicts zullen een sprongetje maken bij het lezen van bovenstaande titel. Want ja, er is sinds kort de mogelijkheid om je koffie ook te ‘dragen’. Het label American Eagle heeft een denim lijn op de markt gebracht waarin gerecycled koffiedik zit verwerkt.

De jeans, genaamd Flex Café Denim, bevat 2,25 gram koffie en ligt sinds oktober in de winkel. De koffie in de jeans zou er voor zorgen dat vieze geuren minder kans krijgen, waardoor je je jeans dus wat langer kan dragen voordat je deze moet wassen (milieu-technisch natuurlijk mooi meegenomen). De spijkerbroek zou naar verluidt niet naar koffie ruiken. Hoewel we dat, als echte coffee addicts, natuurlijk stiekem wel een beetje jammer vinden…

Zelf een coffee jeans hebben? Ga daarvoor naar de website van American Eagle.

american-eagle-coffee-jeans - daily cappuccino - lifestyle blog

Lees ook:  Art X Espresso
Categories Food Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Coffee X Jeans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *