Great Places Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Alle Amsterdam hotspots aan je muur

Al 5 jaar lang is de website I know this Great Little Place op zoek naar de verborgen pareltjes van Amsterdam. Samen met ontwerpbureau in60seconds en illustrator Lienke Raben, heeft deze website nu een speciale kaart van Amsterdam op de markt gebracht; een geïllustreerde kaart met daarop alle hotspots van Amsterdam.

Great Places Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Great Places Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een ware schatkaart voor aan je muur dus, waarop de doorgewinterde Amsterdammer nieuwe hotspots ontdekt maar ook toeristen helpt de massa te vermijden. Tof! De kaart is in twee edities te verkrijgen: een duurdere A2 Limited Edition zeefdruk (99 Euro) en de meer betaalbare A2 riso poster (29 Euro). En gelukkig, je hoeft de print niet onder je arm mee te nemen als je de hotspots gaat ontdekken. Er is namelijk ook een opvouwbaar exemplaar te verkrijgen voor slechts 9 Euro…

Great Places Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Gepersonaliseerd sneetje brood
Categories Design Interior

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

3 comments on “Alle Amsterdam hotspots aan je muur

  1. Superleuke posters! Zojuist eentje aangeschaft van mijn liefste Amsterdam :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *