Reizen in stijl - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5 x reizen in stijl

Het zien van de wereld is één van de mooiste dingen die er is. Maar iemand die de andere kant van de wereld gezien wilt hebben, spendeert enige tijd in een vliegtuigstoel. We ontkomen er niet aan, bij reizen hoort nou eenmaal het daadwerkelijke reizen. Gelukkig kan dit ook in stijl.

1) Outfit
We willen er zo stylish mogelijk uitzien, maar comfort is een prioriteit bij lange vluchten. Ook al zijn vele nog niet helemaal om, het lijkt er op dat sweats met een goed paar sneakers een ding aan het worden zijn. En anders kun je altijd gaan voor een baggy trui en een goed paar boyfriend jeans. Fashionable? Check. Comfortable? Check!

Reizen in stijl - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Sneakers
Gelukkig ziet de fashion wereld sneakers al lang niet meer als een sport item. Een goed paar kicks is namelijk essentieel en er zijn genoeg collecties om uit te kiezen. Zo trek je zonder moeite dat laatste sprintje naar je vertrekhal.

Reizen in stijl - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Zonnebril
En om de gehele look af te maken, een goede zonnebril. Niet alleen een favoriet fashion item van vele vrouwen maar ook ideaal om al het licht te vermijden en ongestoord een dutje te nemen.

Reizen in stijl - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Koffer
Ook onze bagage verdient een goeie look. Het uitkiezen van een nieuwe koffer hoeft niet saai te zijn. Naast koffers die super handig in het gebruik zijn komen er ook steeds meer merken met up-to-date designs waardoor we alleen maar meer willen reizen. Shoppen voor nieuwe koffers dus.

Reizen in stijl - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5) Paspoort
Maar ook andere essentials mogen niet vergeten worden. Tegenwoordig vindt je de leukste hoesjes voor je paspoort die niet alleen super leuk zijn maar ook nog eens erg handig. Met een vakje voor niet alleen je paspoort maar ook je vliegticket en bankpasjes.

Reizen in stijl - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Beach trend: de roundie

0 comments on “5 x reizen in stijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *