Wool and the gang - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wool and the gang

Hoewel breien al een tijd niet meer enkel en alleen een kneuterig karakter kent, heeft het nog steeds een hoog ‘oma-gehalte’. Het merk Wool and the Gang laat echter op een toffe manier zien dat breien alles behalve saai en ouderwets is.

Knit your own
Je kan op de site namelijk kiezen uit kant-en-klare knits, maar er ook voor kiezen om een ‘brei-pakket’ aan te schaffen zodat je het desbetreffende item thuis zelf kan maken. Kies je bijvoorbeeld dit t-shirt, dan kost deze ready made 162 Euro. Ga je voor de Knit your own versie dan kost het 77 Euro. Voor dat geld krijg je de benodigde hoeveelheid wol, het patroon en de breinaalden thuis gestuurd. Ook handig: bij elk kledingstuk staat aangegeven wat het niveau van het breisel is. Het genoemde shirt heeft level easy, maar deze mannentrui heeft level advanced. Zo weet je van te voren of het wel te doen is en sta je niet voor verrassingen.

Wool and the gang - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hang With The Gang
Enthousiast? Kijk dan snel op de site voor meer info. Of bezoek hun blog voor leuke extra’s. En vergeet niet om jouw gemaakte werk te delen op social medial met #SHAREYOURKNITS. Happy stitching!

Ohja! Waarom organiseer je niet meteen een WATG party? Nodig wat vrienden uit en breien maar!

Wool and the gang - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wool and the gang - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

 

Lees ook:  Heel veel moois van Taminiau op AIFW

0 comments on “Wool and the gang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *