helmen trends fashion - daily cappuccino - lifestyle blog

Trend: Fashionable helmen

Na een wel erg warme kerst en oud en nieuw, ziet het er naar uit dat de winter er toch nog echt aankomt. Met temperaturen rond het vriespunt en voorspellingen over gladde wegen en ijzige wind is voorzichtigheid op de weg des te belangrijker. Een ongeluk op de weg kan immers in een klein hoekje zitten. Iets waar Noord-Nederland behoorlijk over kan meepraten na de ijzel-periode van afgelopen maand.

Het dragen van een goede scooterhelm is bij zulke weersomstandigheden heel belangrijk. En dat dat zeker geen straf hoeft te zijn, bewijst wel de trend op scooterhelm-gebied momenteel. Met een goede, veilige helm kan je namelijk zeker ook een fashion-statement maken. Een heuse retro fashion helm kopen kan bij Helmonline.nl, verkrijgbaar in verschillende kleuren en pasvormen. Bijvoorbeeld een klassieke jethelm in een moderne uitvoering. Perfect om jouw veiligheid deze winter waarborgen, je net gestylde haar te beschermen van alle frizzyness én fashionable voor de dag te komen.

helmen trends fashion - daily cappuccino - lifestyle blog helmen trends fashion - daily cappuccino - lifestyle blog

Lees ook:  Dit zijn de zonnebril trends van deze zomer
Categories Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Trend: Fashionable helmen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *