Trend: Fashionable helmen

by Imke Walenberg

Na een wel erg warme kerst en oud en nieuw, ziet het er naar uit dat de winter er toch nog echt aankomt. Met temperaturen rond het vriespunt en voorspellingen over gladde wegen en ijzige wind is voorzichtigheid op de weg des te belangrijker. Een ongeluk op de weg kan immers in een klein hoekje zitten. Iets waar Noord-Nederland behoorlijk over kan meepraten na de ijzel-periode van afgelopen maand.

Het dragen van een goede scooterhelm is bij zulke weersomstandigheden heel belangrijk. En dat dat zeker geen straf hoeft te zijn, bewijst wel de trend op scooterhelm-gebied momenteel. Met een goede, veilige helm kan je namelijk zeker ook een fashion-statement maken. Een heuse retro fashion helm kopen kan bij Helmonline.nl, verkrijgbaar in verschillende kleuren en pasvormen. Bijvoorbeeld een klassieke jethelm in een moderne uitvoering. Perfect om jouw veiligheid deze winter waarborgen, je net gestylde haar te beschermen van alle frizzyness én fashionable voor de dag te komen.

helmen trends fashion - daily cappuccino - lifestyle blog helmen trends fashion - daily cappuccino - lifestyle blog

Lees ook:  Stylishe herenjassen: zo maak je jezelf klaar voor de herfst

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy