VanBert - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Speelgoed voor grote mensen

Bert Jan Siebesma is meubelmaker en maakt, zoals hij het zelf omschrijft, speelgoed voor grote mensen. Dit alles doet hij onder het (lekker duidelijke) label VanBert. Denk vitrines, skateboards, deken kisten of surfplanken. Maar ook ‘echte’ meubels zoals stoelen en tafels. Allen gemaakt van Europees hardhout, zoals eik, iep, es, walnoot of esdoorn.

Doel van Bert Jan is producten te maken die je fantasie prikkelen en waarvan je, als je iets van VanBert aanschaft, er trots op bent om het later ook door te geven aan je kleinkinderen. Mooie gedachte! Wij kwamen VanBert tegen op de Modefabriek afgelopen weekend en waren in ieder geval gelijk geprikkeld door wat we zagen in zijn stand.

VanBert - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
VanBert op de Modefabriek 2016

Meer VanBert? Ga dan naar zijn website én bestel natuurlijk zelf één van zijn houten objecten…

VanBert - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

VanBert - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

VanBert - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Smartphone opladen via je meubels
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Speelgoed voor grote mensen

  1. Bert-Jan en Imke: wat een leuk stukje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *