spaonline - daily cappuccino - lifestyle blog

Relax, take it easy

Het is nooit een verkeerd moment om een dagje voor jezelf te nemen. Om even lekker te ontspannen en alle stress los te laten zodat je er de volgende dag weer fris tegenaan kan. Hier ons lijstje met top stress-releavers!

Zweet het eruit
Het is geen nieuws dat sporten een geweldige manier is om van stress af te komen. Je maakt je hoofd leeg en gooit alles eruit op je apparaat naar keuze. Je kan natuurlijk ook thuis lekker aan de slag met een paar gewichtjes of je trekt je hardloopschoenen aan. Actief bewegen leidt tot het vrijkomen van hormonen en neurotransmitters in je hersenen die ontspannend werken en je blij maken.

Quality kitchen time
Voor de echte foodies onder ons is een dagje voor jezelf perfect om dat ene recept uit te proberen dat al maanden op je Pinterest bord staat maar waar je nooit de tijd voor hebt. Verzamel de ingrediënten en ga lekker aan de slag. Je bent lekker met je handen bezig en je hoofd is te druk met het volgen van de stappen om over stressvolle zaken na te denken.

Dagje spa met speciale Daily Cappuccino kortingscode!
Het ultieme dagje weg van je dagelijkse sleur is natuurlijk een spa dagje. Hier kan je de stress er niet alleen uitzweten maar kan je waarschijnlijk ook nog een lekker hapje eten. Daarom hebben wij speciaal voor onze lezers de volgende te gekke actie! Ga nu naar SpaOnline.com en boek je dagje spa bij één van de deelnemende wellness centra met 50% korting! Gebruik daarvoor de volgende kortingscode: DAILYCAPPUCCINO784Als je nu niet ontspannen je bed inkruipt weten wij het ook niet meer….

Lees ook:  Advertorial: Gezichtsverzorging voor mannen én vrouwen

0 comments on “Relax, take it easy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *