ING house infinity what expositie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Op niveau naar een expo op de Amsterdamse Zuidas

Amsterdam is een toffe expositieruimte, mét verrassend uitzicht, rijker. In het voormalige hoofdkantoor van de ING aan de Zuidas, dat je altijd ziet liggen vanaf de snelweg, is op de 8ste etage (genaamd Infinity) tijdelijk museum WHAT? Work Home Apart Together sinds december geopend. In deze tentoonstelling staat het wonen en werken in Amsterdam centraal.

Wonen en werken
Wonen en werken zijn twee belangrijke aspecten in iemands leven. Hoe meer het een eenheid is hoe beter. Denk bijvoorbeeld aan een winkelwoning of een koopmanshuis. Verschillende manieren van woon-werkvormen zijn tot op de dag van vandaag een inspiratiebron voor het huidige wonen en werken in Amsterdam. In de door Studio Daniel Ament ingerichte tentoonstelling krijg je een goed beeld van de woon-werkvormen door de eeuwen heen. En het oude gebouw van de ING ligt inhoudelijk wat dat betreft voor de hand: hier wordt gewoond en gewerkt op vernieuwende wijze.

ING house infinity what expositie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Info
De tentoonstelling is nog t/m 13 maart te bewonderen. Iedereen is van donderdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur welkom. Voor volwassenen is de entree €10. Voor studenten €7,50, kinderen onder de 12 jaar zijn gratis. Tip: ga voor een rondleiding, dan weet je zeker dat je niks mist. Tickets zijn via de webshop verkrijgbaar.

Locatie:
Infinity
Amstelveenseweg 500, Amsterdam
Website: www.arcam.nl/what/

ING house infinity what expositie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Lees ook:  New Hotspot: Frisdrankwinkel Dorstlust

0 comments on “Op niveau naar een expo op de Amsterdamse Zuidas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *