Macnets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Macnets: jeugdherinneringen voor op de koelkast

Flatscreens, ultra dunne laptops, mobieltjes die elk jaar dunner en lichter worden. Technologie is 24/7 om jou heen aan het veranderen. Het gaat allemaal zo snel. Maar weet je nog de tijd dat jij ooit opschepte over jouw mobiel die de grootte en gewicht had van een baksteen? Of dat je als kind elke dag smeekte om een Nintendo 64? Of toen jij nog werkte met floppydisks op een computer met een enorme achterkant? Die mis je nu waarschijnlijk echt niet, maar als je er aan terug denkt of oude foto’s ziet verschijnt er vast en zeker een glimlach op je gezicht.

Macnets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Gelukkig kan je ze vanaf nu kan je ze terug in huis halen met de magneten van Mini tech designs. De drie oprichters Benjamin, Arthur en Koen besloten om van de meest iconische techdesigns miniatuur-magneten te maken: Macnets. Door de snelle technologische ontwikkelingen vergeet men de apparatuur van vroeger, waar veel plezier aan is beleefd. Met de magneten kan je zodoende mooie jeugdherinneringen ophalen. De eerste 5 ontwerpen zijn al gemaakt. Maar het plan is om er natuurlijk veel meer te kunnen produceren. En leuk: via een Kickstarter-campagne willen ze het assortiment nog verder uitbreiden!

Macnets - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

 

Lees ook:  Duivelse koffie

0 comments on “Macnets: jeugdherinneringen voor op de koelkast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *