bose speaker - daily cappuccino - lifestyle blog

Kleine krachtpatser

Er zijn zoveel verschillende bluetooth speakers op de markt dat het onmogelijk is een compleet overzicht te geven. Lijkt me ook niet onze taak, wij zijn niet van de dertien in dozijn. Juist niet. Daily Cappuccino is je dagelijkse portie lifestyle met net even dat edgy randje, een opvallende feature of ‘the best of class’. Wat ons betreft valt de Bose bluetooth speaker in die laatste categorie.

Al even geleden testten onze vrienden van de TestHut een reeks bluetooth speakers, daar zat deze Bose Soundlink Mini II ook bij. Hij staat nu enige tijd op de redactie en hij blijft indruk maken. De compacte vormgeving in combinatie met het krachtige geluid, dat ook nog eens rijk aan bas en warmte is, maakt hem net even wat beter dan de rest. Uiteraard zijn er andere met een extravagantere uitstraling, of met nog kleinere afmetingen. Maar als je een praktische speaker zoekt voor in een kamer of kantoor, moet je deze zeker overwegen.

Voor een adviesprijs van 199 euro krijg je heel veel audio in een uiterst compact apparaatje. De speaker wordt geleverd met een plat docking station dat hem oplaadt en nog aardig staat ook. De spraakcommando’s helpen je bij het koppelen van verschillende apparaten. Ook leuk: een beschermende cover in verschillende frisse kleurtjes.

Voor de hele review verwijzen we je graag naar de TestHut, en bekijk de video hieronder.

 

bose soundlnk mini II

Lees ook:  5 x podcasts die het luisteren waard zijn

0 comments on “Kleine krachtpatser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *