culinair cafetaria - daily cappuccino - lifestyle blog

Haute friture

Bewust en culinair snacken. Klinkt als een combinatie die haast onmogelijk is. Maar dat het toch kan bewijst Culinair Cafetaria in Eindhoven. Culinair Cafetaria is een concept van de twee koks Robbert en Nick. Al jaren zijn deze twee jongens bevriend met elkaar en hadden het geregeld met elkaar over het opzetten van iets dat een kruising moest worden tussen een restaurant en een cafetaria. Een plek waar je snacks kan krijgen die je ook in de snackbar kan krijgen, maar dan wel huisgemaakt, op niveau én met bediening.

Het idee werd werkelijkheid en tegenwoordig kan je in het TAC, een multifunctionele ruimte waar wisselende exposities, theater en performances te zien zijn, terecht bij het Culinair Cafetaria. Alle kroketten en snacks zijn seizoensgebonden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een knolselderij/truffel kroket in de lente, een erwtensoep kroket in het najaar en een kroket met wildstoof in de winter. Wat je noemt haute friture!

culinair cafetaria - daily cappuccino - lifestyle blog
Geitenkaas paprika bitterbal
culinair cafetaria - daily cappuccino - lifestyle blog
Wildkroket met cranberrycompote en groentechips

Culinair Cafetaria
Vonderweg 1, Eindhoven

Openingstijden:
Vrijdag 17.30 – 22 uur
Zaterdag en zondag 13 – 22 uur

Lees ook:  Porseleinen koffie
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Haute friture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *