Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Filmische koffietafel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Filmische koffietafel

Een erg fijn staaltje design deze koffietafel genaamd ‘Wave City’ van de hand van designer Stelios Mousarris. De limited edition tafel is geinspireerd op de film Inception en is opgebouwd uit hout, staal en een aantal 3D geprinte elementen. Het ontwerp is zo gebogen dat er een perfect uitgebalanceerde “J” vorm is ontstaan waardoor er een omgekeerd stadsbeeld is gecreerd. Kijk je vanaf de zijkant naar de tafel dan waan je jezelf haast in de film Inception.

Gegarandeerd een ‘conversation-starter’ als je aan deze koffietafel schuift!

Filmische koffietafel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Filmische koffietafel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Filmische koffietafel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Filmische koffietafel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *