Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Chicks love donuts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Chicken X Donuts

Chicks love donuts en… Korean fried chicken. Stop ze samen in een huwelijksboot en geniet vervolgens van een onweerstaanbaar gerecht. De twee zussen Lin en Suzanne Helderman die hun roots in Korea hebben blazen nieuw leven in de donutcultuur in Amsterdam. Vanaf nu kan je de komende vier maanden kennis maken met de Chicks love donuts in de Foodhallen in Amsterdam.

De Chicks
Je kent ze vast wel, die ontbijtjes bestaande uit wafels en fried chicken die ze voornamelijk in staten als Mississippi en Louisiana eten. In samenwerking met chef Jaymz Pool van Yokiyo, introduceren zij de Koreaanse versie. Met keuze uit de “Hot Chick”, “Fake Chick” en voor de echte fans de “Fat Chick”. De donuts zijn ook apart verkrijgbaar, mocht je alleen behoefte hebben aan een sugarkick.

Chicks love donuts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Feestje?
Geef je een feestje of heb je gewoon zin om te trakteren? De donuts zijn ook in grote aantallen met of zonder Korean fried chicken te bestellen.

Vanaf nu ben je welkom bij new chicks on de block in de Foodhallen pop-up stand. Wees snel, want ze staan er maar vier maanden.