Hotspot Brandpunt Breda - Daily Cappuccino

Brandpunt: coffee & cool stuff

Nietsvermoedend stapte ik op een woensdag binnen bij Brandpunt in Breda. Wat zich achter de uitnodigende gevel verschuilde was nog vele malen leuker dan ik dacht. Hier huist een heuse hotspot met uitstekende koffie en gave, unieke (interieur)items.Hotspot Brandpunt in Breda.

“Life is too short for bad coffee” aldus Brandpunt (en – needless to say – onze volledige redactie), en dus serveren ze duurzame koffie van MOYEE. Ook thee- en sapdrinkers kunnen hun hart ophalen met biologische producten.

Maar het meest verrassende bij Brandpunt is de combinatie met het LASERLAB, de winkel en expositieruimte. Dit maakt deze plek tot een creatieve meltingpot, met een bruisende mix van mensen.

Koffie bij Brandpunt in BredaLasergesneden menukaart Brandpunt

In het LASERLAB worden unieke producten gemaakt, van notitieboekjes tot kunstobjecten voor aan de wand. Ook de lampen van Het Lichtlab worden hier geproduceerd. In de winkel kun je alle design interieurproducten direct aanschaffen. Zie de onderstaande foto voor een deel van het aanbod; hoeveel dingen wil je hier niet direct van kopen?! Leuk voor jezelf of als je op zoek bent naar een tof cadeau.
Met de expositieruimte biedt Brandpunt een podium aan jonge en regionale kunstenaars. Ook zijn hier regelmatig workshops of filmavonden.

Lasergesneden interieurproducten IMG_8227

Brandpunt is gevestigd aan de Reigerstraat in het centrum van Breda.

Lees ook:  Ben je klaar voor Amsterdam Wine Week?

0 comments on “Brandpunt: coffee & cool stuff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *