Boks Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Boks Amsterdam

Twee Amsterdamse vrienden hadden het helemaal gehad met die saaie grijze onderbroeken. Het viel hen vooral op dat ‘goedkoper’ ondergoed ook gelijk een stuk saaier was. Om wat meer kleur toe te voegen aan het dagelijkse leven gingen ze op zoek naar de perfecte boxershorts: een boxer die zowel kleurrijk als stijlvol moest zijn. En natuurlijk betaalbaar! Zodoende ontstond Boks Amsterdam.

In de webshop van Boks Amsterdam zijn comfortabele, vrolijk gekleurde onderbroeken te vinden, voorzien van een net zo vrolijk patroon én naam (wat dacht je van ‘Why are bananas curved’ en ‘The horny one’…?). Want, zoals het credo van Boks Amsterdam is:

“Life is too short to wear boring underwear!!”

Zelf een Boks Amsterdam hebben? Voor 15 Euro loop je zelf rond in een originele Boks Amsterdam.

Boks Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Di Bruno: authentiek Italiaans dineren in Amsterdam
Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Boks Amsterdam

  1. Floriaan

    Deze boxers afgelopen kerst gekregen van de kerstman. Ben dolenthousiast: kwaliteit goed, krimpt niet in de was en coole opdruk. Prijs klopt bij het product. Tot slot is het tasje waarin de boxer geleverd wordt ook noemenswaardig. Raad het zeker aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *