Philips sonicare - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Beauty gadgets musthaves

De beauty-industrie is mega. Niemand die het zal ontkennen want we worden dagelijks overspoelt met nieuwe producten en commercials uit deze branche. Hieronder een aantal van onze favo beauty gadget musthaves voor jou op een rijtje.

We beginnen met een basis product als het gaat om badkamer gadgets: een tandenborstel. We zijn allemaal obsessed met the Hollywood smile en tandenborstel reclames zien we dan ook steeds vaker terug. Zo ook die hieronder van Philips’ Sonicare tandenborstel. De sonische trillingen dragen actief bij aan gezonder tandvlees en een plakvrije smile.

Nog een gadget die niet meer mag missen in je badkamer is Philips Facial Cleansing Brush. Deze gezichtsborstel komt niet alleen in verschillende kleuren maar ook met verschillende borstelfuncties. Een super makkelijke manier om je gezicht diep te reinigen en te gaan voor de flawless skin waar we allemaal van dromen.

De BaByliss Curl Secret Iconic is een automatische krultang waarbij je haar krullen niet alleen een piece of cake wordt, maar ook nog eens veilig gaat. De tang rolt de krul zelf op, verhit deze en laat een grove, compacte of golvende krul achter.

Lees ook:  6 x waarom de hennepplant goed voor je huid kan zijn

1 comment on “Beauty gadgets musthaves

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *