Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Zorgverzekering - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Zonder zorg een zorgverzekering


Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Je hebt een griep waar je niet van af komt, dus je maakt even een afspraak bij de huisarts. Je bent fanatiek mountainbiker en breekt tijdens een val je pols. Het is een lichte breuk en na zes weken in het gips ben je weer zo goed als nieuw. Je denkt er op dat moment misschien niet meteen bij na maar dit kan allemaal zo gemakkelijk omdat je een goede verzekering hebt. Het afsluiten van zo’n verzekering gaat vaak allemaal iets minder makkelijk. Veel mensen vinden het lastig om in het seizoen van de zorgverzekeringen een keuze te maken en vooral jongeren zien het als een ingewikkeld “ding”. Zeker als je het voor het eerst doet.

Wat moet je nou wel en wat niet verzekeren? Wanneer betaal ik eigen risico en hoe declareer ik? Anderzorg komt met een campagne waarin jongeren deze vragen beantwoorden. In een aantal korte video’s leggen zij uit hoe makkelijk het regelen van je zorg eigenlijk is of kan zijn:

1 comment on “Zonder zorg een zorgverzekering

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *