Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Winterbreak - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Winterbreak

Er even tussen uit deze winter? We kunnen het allemaal wel gebruiken. We zijn die regenachtige winter zat en willen echte sneeuw zien, of misschien een lekker zonnetje voelen. Het aftellen naar de holiday madness gaat hard en na alle intense etentjes met familieleden die je het liefst maar één keer per jaar ziet zijn we toe aan een break.

Voor de sportievelingen en sneeuwliefhebbers is een wintersport natuurlijk de perfecte keuze. Oostenrijk is hiervoor perfect. Bergen en sneeuw genoeg maar ook een heldere lucht met een heerlijk zonnetje. De Oostenrijkse steden zijn weer meer dan prima en ‘gemütlich’ voor een rustig dagje slenteren tussendoor.

Voor de zonliefhebbers die gewoon even op hun gat willen liggen hebben we natuurlijk ook iets verzonnen. Niet te ver weg, niet te duur, maar heerlijk weer en perfect om gewoon even goed bij te tanken met een fijn boek. De Canarische eilanden zijn the place to be als je in deze categorie thuishoort. Hele dagen aan het zwembad liggen maar ook leuk als je besluit een dagje van het resort af te willen.

Of je nou toe bent aan een echte winter of een goede dosis vitamine D en een mimosa in je hand, met lastminutes en korting bij Expedia ben je klaar om de rest van 2016 te knallen.

0 comments on “Winterbreak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *