Whistler Wonderland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Whistler Wonderland

Na de West Coast Best Coast te hebben bewonderd, ben ik nu – while writing – on the road van Vancouver naar Calgary. Bestemming nummer één was Whistler, een magisch wintersportoord dat zeker op de bucket list van elke winter-, sport-, wintersport- en Canuckfan mag verschijnen. In 2010 vonden hier de Olympische Winterspelen plaats, en die hebben zijn sporen achtergelaten. Pretty prijzig is het, maar ook een pretty pretty paradijsje! Zelf ben ik geen jarenlange ervaringsdeskundige op de ski’s, maar als ik de Canadezen mag geloven, zijn de bergen, sneeuw en pistes hier waanzinnig. Daarnaast valt er flink te flaneren op de sfeervolle Village Stroll en door de vele twens is een goede feestavond een koud kunstje.

Whistler Wonderland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Mocht een dagje off piste tot de mogelijkheden behoren, dan is dit een magische must visit: Scandinave Spa. Als ik voor mezelf mag spreken, is dit één van de – al dan niet dé – meest magische ervaring ooit. Op een steenworp afstand van Whistler Village ligt deze oase van rust omgeven door slechts besneeuwde dennen. De “haven of peace and quiet” voelt aan als een sprookje wanneer je in de buitenlucht in je badjas van steam room naar Nordic shower naar de warme baden wandelt. En in het bijzonder, het gevoel van koude sneeuw die op het gezicht valt terwijl de rest van het lichaam bubbelt onder het warme water… Oh my wellness. De heerlijkheid van een Daily Cappuccino tussendoor maakt dit wonderschone oord tot een perfecte pitstop voor de verzuurde ski- en snowboardspieren. Genot guaranteed!

Lees ook:  Oostende: the coast place to be in België

Whistler Wonderland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

0 comments on “Whistler Wonderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *