TV-kijken op je sneakers

Ok, dat tv-kijken op je sneakers zul je wellicht niet snel doen, maar met de nieuwe schoenen van ShiftWear kun je wel van alles op je pattas tevoorschijn toveren. Ze beschikken namelijk over een flexibel HD-display, dat je bedient via je smartphone of tablet. Laat je creativiteit de vrije loop en design volledig je eigen sneaker naar wens.

ShiftWear is een Indiegogo crowdfundig project dat inmiddels bijna 300.000 dollar heeft opgebracht, veel meer dan de beoogde 25.000. Het idee is vrij simpel, maar de techniek is geavanceerd. De sneakers komen in drie maten, laag, middel en hoog en hebben een display op de zijkant. Deze display is waterdicht (je kunt ze zelfs in de wasmachine doen), flexibel uiteraard, anders loopt het niet, en versterkt met kevlar tegen beschadigingen. Bovendien beschikt de sneaker of draadloze technologie waarmee je niet alleen op afstand de beeltenis kunt aansturen, maar ook zonder stekker kunt opladen.

Het wordt nog fraaier: de bijbehorende app laat je zelf designs maken, maar deze ook delen in een soort marktplaats. Als anderen jouw ontwerp willen, kunnen ze die dus ook gebruiken, eventueel zelfs tegen betaling. Jouw creatieve werk op de sneakers van anderen overal ter wereld!

De eerste exemplaren gaan binnenkort voor 150 dollar op de post, je kunt nog bij deze eerste lading zijn. Voor Nederland komen er helaas wel veel verzendkosten bij, maar als deze sneakers eenmaal wat marktaandeel hebben zal die prijs lager uitvallen.

PlayInk VanGogh Night

Lees ook:  Bamboe, waarom het zo'n goed duurzaam alternatief is

1 comment on “TV-kijken op je sneakers

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *