pechdag overleven - daily cappuccino - lifestyle blog

Turn that frown, upside down: zo overleef jij een pechdag

We hebben allemaal wel eens zo’n pechdag waarop alles, maar dan ook alles, fout gaat. No worries! Wij zijn hier om je te helpen. We hebben de 5 meest irritante, frustrerende en break-down-veroorzakende tekens van een slechte dag op een rijtje gezet, en we bieden voor allemaal een oplossing.

1) een serieus geval van een blijvend ochtendhumeur
Don’t even get me started on this one. Zelf heb ik er ongeveer elke dag last van. Maar voor de meeste van ons verdwijnt hij na een uurtje (of twee) weer. Voor die dagen waarop deze boosdoener je blijft achtervolgen: maak een feel good playlist. Tegen de tijd dat jij op werk aankomt loop je weer vrolijk te fluiten.

2) hangover, without the fun
Soms is het niet een klassieke ochtendhumeur waar je last van hebt, maar gewoon pure vermoeidheid. Een kater zonder ook maar een slok op te hebben. Vul je ochtend met koffie en je middag met thee. Zo krijg je de nodige kickstart, maar heeft de cafeïne je lichaam op tijd verlaten om de nodige nachtrust ’s avonds weer in te halen.

3) scherven brengen.. geluk?
Dat mag dan misschien het bekende spreekwoord zijn, als jij in je haast je splinternieuwe iPhone laat vallen ben je echt niet zo gelukkig. Gelukkig zijn er tegenwoordige zat plekken voor een goede en snelle iPhone reparatie.

4) kleding crisis
Je staat voor je kast en je weet het gewoon niet meer. De outfit die je in gedachten had is toch niet zo leuk of de helft ervan zit in de was. Denk er niet te lang overna want laten we eerlijke zijn, je outfit is waarschijnlijk niet de reden waarom je ochtend niet wilt lukken (zie punt 1). Onze tip: trek een outfit aan die je eerder die week al aan had en makkelijk nog een keer gedragen kan worden. Verander de schoenen en accessoires en niemand die het ziet.

Lees ook:  Online uurwerk

5) gewoon een k-dag
Ja, die zijn er helaas ook. Die dagen waarop je halverwege de dag gewoon echt geen zin meer hebt. Daarom op een rijtje alle ingrediënten die jij nodig hebt om je dag goed te eindigen: een comfy outfit, goeie vrienden, snacks en een grooooot glas wijn. Morgen weer een nieuwe dag!

0 comments on “Turn that frown, upside down: zo overleef jij een pechdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *