Sponsored Video – (Reis) bucket list voor 2016

by Isabeau Kamphuis

Let’s get away.. het jaar is nog niet eens voorbij en wij dromen alweer over de international hotspots die we in 2016 willen zien. Het is geen geheim dat we bij Daily Cappuccino van reizen houden en we vullen onze travel bucket list continu aan. Dromen over plekken waar we nog nooit geweest zijn of waar we geweest zijn maar graag naar terug willen.

In the celebration spirit en omdat 2016 alweer om de hoek ligt beginnen we onze travel hotspot list voor het opkomende jaar met Botswana. Waarom? Los van Afrika en haar eigen charmes staat dit land iets bijzonders te wachten. Botswana viert komend jaar 50 jaar onafhankelijkheid. That’s pretty cool.

Om even in de warme sferen te blijven hangen, up next: Palau. Misschien heb je er wel eens gehoord, misschien niet. Je kan dit kleine eiland land vinden in Grote Oceaan en het is dan ook niet het land wat ons aantrekt, maar haar water. 100% van het water dat bij dit eilandje hoort en alles wat erin leeft wordt beschermt. Dit maakt het de perfecte vakantie spot voor de duik en snorkel fans onder ons.

En dan omdat we toch een keer terug moeten komen naar de winterse realiteit: Finland. Dit is dé plek voor iedereen die altijd al een keer het Noorderlicht heeft willen bewonderen. Deze zijn hier namelijk 200 nachten per jaar zichtbaar en daarmee de hele winter lang.

Om dit artikel over dromen en reizen inspirerend af te sluiten willen we nog even deze video met jullie delen. In de video zie je Anna en Nina, van de gelijknamige shop in Amsterdam, hun internationale ambities uitspreken. Zij denken dat er een documentaire over hen wordt gemaakt, maar niets is minder waar…  Nieuwsgierig geworden? Go watch and find out!

Lees ook:  Nooit meer stress als je vlucht vertraagd, overboekt of geannuleerd is!

Hoewel we als Daily Cappuccino enthousiast zijn over deze campagne en het originele content betreft, willen we wel aangeven dat het een ‘Sponsored article ‘ voor ING betreft.

Nu zijn wij natuurlijk nieuwsgierig geworden. Waar nemen jouw dromen je mee naar toe? Wat is je grootste droom voor 2016? Laat het ons weten in de reacties!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy