Acer Notebooks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Sponsored post – Getest: Acer notebooks

Wat misschien velen van jullie niet weten is dat het merk Acer op nummer 4 staat op de lijst van de vijf grootste bedrijven ter wereld wat betreft verkoop van merk-pc’s. Maar hoe blijf je opboksen tegen rop de markt tegen de grote jongens? Bijvoorbeeld door te blijven innoveren op notebook-gebied. Iets dat Acer meer dan aardig doet. Zo heeft het merk onlangs zijn bejubelde Aspire Switch 10 E Series 2-in-1 notebook uitbebreid met een 10.1-inch model met een fashionable en flexibel design speciaal voor studenten en andere mensen die graag op een zo licht mogelijk on-the-go-model werken. Het nieuwe model kan switchen tussen 4 modi: notebook voor content-creatie, pad voor surfen op het internet, aantekeningen naken en het spelen van games, display voor presentaties en video-calls en als laatste tent voor onder andere het bekijken van films.

Acer Notebooks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Acer Notebooks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Naast deze nieuwe serie van de Aspire Switch 10 E, mikt Acer met de Aspire V Nitro Series notebooks op een nieuwe doelgroep. Want met de supersnelle en geavanceerde prestaties gaat de Nitro nog een stapje verder. Vooral met betrekking tot het voorzien van het vermogen en de functies om veeleisende multimediatoepassingen aan te kunnen (zoals het bewerken van foto’s en video’s) is deze notebook een aanrader. Daarnaast is het design ook nog eens erg mooi, met name met de premium ‘Black edition’ kan je thuiskomen.

Acer Notebooks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Vanzelfsprekend hebben zowel de Aspire Switch 10 E en de Aspire V Nitro nog veel meer specifieke functionaliteiten. Bekijk daarvoor onderstaande video én ga vooral zelf op onderzoek uit of de notebooks van Acer misschien wel iets voor jou zijn!

Lees ook:  Deze series móet je dit voorjaar gezien hebben!

Hoewel we als Daily Cappuccino enthousiast zijn over deze campagne en het originele content betreft, willen we wel aangeven dat het een ‘Sponsored article‘ voor Acer is.

Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Sponsored post – Getest: Acer notebooks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *