espresso martini cocktail - daily cappuccino - lifestyle blog

Nieuwe cocktailtrend we like: Espresso Martini

30 jaar geleden werd in een bar in Londen de Espresso Martini uitgevonden. Een vermoeide klant wilde een cocktail, maar wist niet welke. “First wake me up, then f*ck me up” was haar vraag. En zo ontstond de Espresso Martini, een combinatie van Espresso, Vodka en gesuikerd water, geserveerd in een Martiniglas.

Hierop inspelend (met natuurlijk de feestdagen in het achterhoofd) hebben Chabrol, Our/Amsterdam Vodka en Bocca Coffee Roasters Amsterdam nu het Espresso Martini pakket van Amsterdamse bodem geïntroduceerd. In deze samenwerking tussen Amsterdamse vodka- en koffiemakers is een speciale koffieblend gemaakt die perfect aansluit bij de zachte subtiele smaak van Our/Amsterdam.

Bestel je een pakket (€30,-) dan ontvang je een 350ml fles Our/Amsterdam en 150 gram Bocca Amsterdam Blend, in een kwalitatief houten kistje. Natuurlijk met daarbij hét recept voor de ultieme Espresso Martini.

espresso martini cocktail - daily cappuccino - lifestyle blog

We voelen een erg fijne nieuwe cocktailtrend aankomen… Benieuwd of ‘iedereen’ straks aan de Espresso Martini zit!

Lees ook:  Fatboy smartphonelader

2 comments on “Nieuwe cocktailtrend we like: Espresso Martini

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *