Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Last minute (can-we-please) getaway

Overweldigd door alle holiday madness? Zin om er tussen uit te knijpen? We won’t judge. Soms is het tijd om eens heerlijk van het gezin te genieten, en dan het allerliefst in een resort met animatieteam voor de kinderen die 24/7 actief zijn. Als dat allemaal geregeld is, hoef je alleen nog maar op het vliegtuig te stappen! Als je maar heel aankomt..

Rustig maar, we hebben het niet over een vliegtuigramp. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn wanneer je met kinderen reist. Daarom delen wij met jullie twee belangrijke tips!

Als eerste, zorg dat je genoeg eten bij je hebt. Bij lange vluchten zullen er maaltijden geserveerd worden maar elk kind wordt chagrijnig zonder snack. Als tweede, zorg voor entertainment. Houd ze bezig en jij kunt zelf heerlijk wegdromen in een goed boek of gewoon met je ogen dicht. Preparation is key!

We wensen jullie een fijne kerst en een goede reis, enjoy!

Categories Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Last minute (can-we-please) getaway

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *