Kerst voorproefje

December is de maand waarin het oké is om een kilootje aan te komen. De goede voornemens en sportroutines zijn voor januari. Maar als we ons dan overgeven aan alle lekkernijen en etentjes doen we dat natuurlijk wel goed. Voor alle inspiratiezoekers onder ons biedt Albert Heijn de oplossing: het Allerhande Kerstfestival.

Vandaag ging het festival van start. Geen treinen in het spoorwegmuseum dit weekend, maar heerlijke trends en een echte kerstsfeer. Klassiekers met een twist staan dit jaar toch wel centraal. Denk aan carpaccio van bieten of kerst op zijn Scandinavisch met uitgebreide barbecues. Maar ook wordt de nadruk gelegd op vis, want voor een land omgeven door water staat er nog weinig vis op ons kerstmenu. Meer dan 70 stands en dus een hoop te zien. Zeker een bezoekje waard. Het Kerstfestival is open voor bezoekers van 11 t/m 13 december, in het Spoorwegmuseum in Utrecht.allerhande kerst

allerhande vis

Lees ook:  Het Goud der Goden

0 comments on “Kerst voorproefje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *