iPadhouder met ganzennek (win-actie)

De tablet is niet meer weg te denken uit vele thuis- en werksituaties. Heerlijk compact en mobiel, terwijl je toch zoveel rekenkracht onder je vingers heb. Soms wil je hem echter gebruiken zonder hem vast te moeten houden. Bijvoorbeeld bij het koken, tijdens het kijken naar een film en als tweede scherm op je bureau. Een goede tablethouder biedt uitkomst. Een daarvan, de Goos-e, is van Nederlandse makelij en doet zijn werk meer dan goed.

De Goos-e is genoemd naar de ganzennek die de houder typeert. Een stevige voet met flexibele stang stelt je in staat je iPad in elke willekeurige positie te plaatsen. Zo komt hij in de keuken op een prettig hoge en schone(!) werkhoogte, terwijl hij in bed of op de bank op een luie kijkstand kan worden gezet. De stang buigt dus alle kanten op, hoewel dat wel wat kracht vraagt, want de iPad moet natuurlijk wel stevig blijven staan/hangen.

orig_Goos-e Solo Orange

Dutch design wordt wereldwijd geprezen om zijn innovativiteit en praktisch nut. Deze iPad houder is daar een treffend voorbeeld van. Je kunt hem krijgen in verschillende kleuren en er wordt nog een klem bij geleverd om hem niet in de voet maar bijvoorbeeld aan een plank of paal vast te maken. Ook over de houder zelf is nagedacht: dankzij verende klemmen past vrijwel ieder formaat tablet ertussen. Voor de kleinere afmetingen is een accessoire verkrijgbaar.

Onze test-collega’s van TestHut hebben er een review van gemaakt. Bekijk hieronder de video. Enthousiast geworden? Dan hebben we goed nieuws, want we mogen er eentje weggeven! Like ons op Facebook en deel het bericht en wie weet start jij het jaar handsfree. Buiten de prijzen gevallen? Voor slechts 89 euro is de Goos-e al verkrijgbaar.

Lees ook:  Wiskundige fotografie

2 comments on “iPadhouder met ganzennek (win-actie)

  1. Friso Faber

    Leuk ding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *