Streaming The Beatles

Ben je even klaar met de Top 2000, maar wil je toch die verdraaid lekkere The Beatles-plaatjes nog horen? Goed nieuws: Sinds de kerst is de volledige Beatles discografie op de grote streaming-diensten SpotifyApple Music, Google Play Music, Deezer en anderen te beluisteren.

Allerlei ruzie’s en rechtszaken over auteursrechten en andere hardnekkigheden liggen achter ons. De band die de muziek voorgoed veranderde, is eindelijk overal te beluisteren. Je eventuele cd’s kunnen nu echt weg, en de platenkast van je ouders kun je ook laten voor wat het is, hoewel de Beatles op LP natuurlijk ook wel heel fijn zijn.

Alle 13 ‘remastered’ albums van The Beatles zijn beschikbaar, plus vier verzamelaars:
Please Please Me – With The Beatles – A Hard Day’s Night – Beatles For Sale – Help! – Rubber Soul – Revolver – Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band – Magical Mystery Tour – The Beatles – Yellow Submarine – Abbey Road – Let It Be

The Beatles 1962 – 1966 – The Beatles 1967 – 1970 – Past Masters (Volumes 1 & 2) – 1

Lees ook:  Iedereen aan de kokedama (kokeda-wat?)

0 comments on “Streaming The Beatles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *